Sunday, 5 February 2012

RESULT SPM 22 MARCH ???

Assalamualaikum..


Aku tgh countdown result SPM ni.45 hari lagi.InsyaAllah 22 March ni result akn dkeluarkan.Ya Allah,takutnya.patut dulu senior2 selalu ckp,mcm mna takut nk SPM,mcm 2 la rasa msa nk ambil result.Sekarang aku dah mula rasa.bahkan aku rasa lebih takut drp nk SPM.Hanya Allah saja yg tahu mcm mna debaran yg aku rasa ni.Hopefully,aku dgn sahabat2 akn mndpt keputusan yg cemerlang.Harap2 sangat result SPM SMK AGAMA PEREMPUAN KANGAR yang akn diumumkan nanti akn mendapat yg paling terbaik.Aku dah pown buat yg terbaik.Hanya setakat itu yg aku mampu.Semoga Allah memberi peluang kepada aku & sahabat2 aku merasa manisnya kejayaan yg diberkati.AMIN ya Allah..Masa aku tengah exam 2,aku selalu harap xda apa2 masalah.Tapi,mungkin Allah nk uji aku bila paper last2 2..especially time paper bhasa Arab..ya Allah..entahlah..tak tahu nak ckp mcm mna,tp,aku redha.aku pasrah je la.aku dah berusaha wt yg paling terbaik.Setiap malam aku wt solat hajat.Alhamdulillah..bila aku wt solat hajat,hati aku jd lebih tenang..JUJUR aku kata msa SPM 2,aku tidur pkul 4 pg,bahkan smpy 6 pagi pown ada,paling aku x boleh lupa masa paper sains,aku tidur pkul 4.30 pagi,pagi 2 sejuk sgt,lepaz bca sikit,aq pown nk tidur la.Lepas selimut,aku rasa sejuk lagi,so,aku pown ambil la sweater aku.Tiba-tiba,badan aku dah xboleh bergerak sbb entahla..aku rasa mcm aku da xsedar.Mcm2 jugak ayt yg aku baca,tp,lastly,aku berjaya jugak sedarkan diri hanya dgn membaca Au'zubillahi minassyaitanirrajim brserta dgn mksudnya,aku berlindung dr syaitan2 yg direjab..baru aku sedar,& aku terus prgi tidur dgn mak & abah sbb takut..kih3!!seminggu jugak aku jd pengecut .haha..aku saja2 ja nk kongsi ni dgn kwn2.2 la pengalaman msa aku ambil SPM.haa ..lagi 1,last paper,Quran sunnah..ya Allah..aku bley dok relaks kt rumah,mentang2 la paper last,start pukul 2 pulak 2,byg kan la..tgok2 jam,da pukul 2,aku dowk kt umah lg..Adess!!!!!!awt x kalut kn ?haha..siap la..kena hingaq dgn mak,abah,..abah pown awt x pecut kreta..bila sampai sekolah,aku ni dgn slumber masuk kelas,malu ceekkkk oiiii !!da la time 2,cikgu yg aq syg pulak jaga !!hua3 !!adess ..lantak arh..aku wt don't know ja..dy tya awt lmbt ?kih3!!aq kata jln jemm !!aicehh ..bley pulak no?mintak maaf no cikgu sbb tipu,huhu ..jgn tiru no adik2? heee ..2 la srba sikit pengalaman aku masa SPM ..=)


Okay la..kita sama2 la doakan no?semoga kita semua dpt keputusan yg terbaik..amin..<3<3<3




HIDUP SMKAP !!!!!!!

No comments:

Post a Comment